Leírás és Paraméterek
Természetes édesítőszer, nyírfából készült. Mellékízmentes édesítőszer diabéteszeseknek és fogyni vágyóknak is! Édes és egészséges. Szénhidráttartalma 75 %-kal, kalóriatartalma pedig 40 %-kal alacsonyabb a finomított cukorénál. Glikémiás indexe 7, ezért lassan szívódik fel és alaku át a szervezetben. Ennek köszönhetően nem emelei meg a vérukorszintet, fokozza a jóllakottság érzését, szabályozható a vécukorszint.
Összetevők: 100% nyírfacukor
Fogyókúrázóknak
Cukorbetegeknek
Candida diétázóknak is!
A nyírfacukor egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul, és szervezetünk maga is termeli.
Felhasználás:
Mivel a nyírfacukor az asztali cukorhoz hasonlóan viselkedik, oldódik, keveredik, ezért sok esetben felcserélhető azzal. A nyírfacukor tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél, illetve ízletes édesítője gyümölcsöknek és gabonaféléknek.
Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez.
Napi használata biztonságos. A nyírfacukor korlátlanul fogyasztható, azonban igényel egy rövid alkalmazkodási időt, mert érzékenyebbekre hashajtóként hathat, így kezdetben fokozatos mennyiségnövelés javasolt. Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál).
Miért különleges a nyírfacukor édesítő?
Tiszta, édes ízű. A nyírfacukor természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes.
Energiatartalma 240 kcal. A nyírfacukor lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást.
További információkért írjon nekünk bizalommal az info@vegabonshop.hu e-mail címre!
IR-ben fogyasztható | Igen |
Gluténmentes | Igen |
Tej- és laktózmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Hozzáadott cukortól mentes | Igen |
Vegán | Igen |
Bio | Igen |